Citywork

Tarinamme

 

Citywork Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tuottaa työnteon tuloksia parantavia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Panostamme työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja työoloihin.

Vuonna 2006 toimintamme alkoi henkilöstövuokrauksella ja laajeni sote-palveluihin vuonna 2008. Haluamme uudistaa alaa ja tarjoamme uudenlaisia palveluita ja palvelukokonaisuuksia mm. kaupan ja teollisuuden alalle, logistiikka- ja rakennusalalle sekä kunnille. Tänään Citywork erottuu kilpailijoistaan toimintamallillaan, joka keskittyy tekemään tulosta asiakkaalle. Sitoudumme asiakkaan liiketoimintatavoitteisiin ja saamme aikaan tuloksia. Lue Tunneista tuloksiin -mallista lisää.

Vuonna 2016 työllistimme yli 1.000 työntekijää. Etsimme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä oman alansa ammattilaisia, jotka suhtautuvat ihmisiin, elämään ja tekemiseen myönteisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon.

Visio

Citywork on Suomen arvostetuin henkilöstöpalvelualanyritys, joka on tunnettu kyvystään tuottaa poikkeuksellista arvoa asiakkailleen ja jonka työntekijöiden tiedetään menestyvän työelämässä.

Missio

Cityworkin missiona on tukea yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytyksiä, kansantaloutta ja kansan hyvinvointia kasvattamalla työllisten määrää ja parantamalla työnteon tuottavuutta ja palkitsevuutta.